Programări online stomatologie – cum poți eficientiza timpul astfel încât numărul de pacienți să fie cât mai mare și relația cu ei să fie una de 5 *****?

Evexiaapp.ro ar putea fi soluția pentru programări online stomatologie de care ai nevoie pentru a-ți administra programul de lucru cât mai simplu și eficient și pentru a-ți imbunătăți si relația cu pacienții tăi.

Concurența imensă în piața serviciilor stomatologice se află într-o continuă creștere în ultima perioadă și asta pentru că numărul cabinetelor medicale este din ce în ce mai mare. Potrivit datelor, serviciile medicale stomatologice, în România, se ridică la o piață de peste un miliard de lei. Sunt peste 15000 de cabinete stomatologice. Cu toate acestea, vorbim despre o piață fragmentată, dar mai ales aflată într-o concurență continuă. Ca să îți faci o imagine mai bună, doar 20 de clinici stomatologice atrag anual un procentaj de 25% din valoarea totală a cererii din piață. Cifrele sunt destul de mari și raportul cerere-ofertă demonstrează că o clinică medicală stomatologică ar putea aduce acele cote de profit de care are nevoie orice antreprenor pentru a se dezvolta.
Ținând cont de toate cele de mai sus, pentru a rezista într-o nișă precum stomatologia este necesar sa eficientizezi programările medicale și, implicit, timpul dedicat activitaților productive fata de cele administrative, dar si de a veni cu un avantaj competitiv prin ușurarea comunicării dintre cabinet si pacient cu ajutorul aplicației de programări online.
O aplicație de programări online stomatologie ar putea fi secretul pentru a optimiza fluxul de lucru și pentru a menține întotdeauna un bun contact cu pacienții.

Care sunt avantajele unei aplicații de programări online pentru stomatologie:

1. Pacienții nu întârzie la programare – iată un prim aspect de care ar fi bine să ții cont atunci când te gândești să apelezi la o aplicație de programări online stomatologie. Cu ajutorul unui sistem integrat de reamintire prin SMS, pacienții sunt notificați atunci când se apropie data programării și astfel vor ajunge la timp în ziua și ora fixată. În acest fel, pe de o parte nu vei mai pierde pacienți, iar pe de altă parte nu vei mai avea goluri în programul de lucru, ceea ce o sa insemne mai multe venituri pentru cabinetul tău
2. Cunoști istoricul fiecărui pacient – o aplicație de programări medicale stomatologie păstrează istoricul fiecărui pacient. Vei putea vizualiza toate programările inregistrate, vei putea adauga informații utile după fiecare evaluare a pacientului și vei putea salva anumite documente de lucru, astfel încât să cunoști care sunt serviciile de care aceștia au nevoie și pentru care optează adesea.
3. Preluarea programarilor de la pacienti se va putea face direct in aplicatie fie ca sunteti la un calculator sau folosiți telefonul mobil. Nu vei mai avea nevoie de cineva care să răspundă întotdeauna la telefon și astfel să facă programările medicale. Totul se poate face mult mai ușor, accesând aplicația evexiaapp.ro, programarea online fiind doar la un click distanță. În plus, vei intra mult mai ușor în posesia datelor cu privire la fluxul de pacienți ce a trecut prin clinica ta, vei reuși să descarci acele rapoarte necesare activității companiei tale și vei avea acces la modul de desfășurare al activitatii din cadrul clinicii.
4. Design intuitiv și ușor de accesat de pe orice dispozitiv mobil si tabletaevexiaapp.ro este o aplicație ce poate fi folosită cu ușurință de orice angajat, având un design intuitiv si fiind foarte ușor de gestionat. De asemenea, vei beneficia de training și suport, astfel încât tranzitia către noul proces de programari să fie cât mai ușoară.
Dacă vrei să știi cum funcționează aplicația noastră și în ce măsura poate acoperi ea nevoile cabinetului tău stomatologic, dă-ne de veste și beneficiezi de un demo gratuit. Îți vom explica punct cu punct care sunt beneficiile aplicației și, de asemenea, vom detalia punctele de interes in dezvoltarea afacerii tale
Cu ajutorul unei aplicații de programări online stomatologie vei reuși să te diferențiezi de competiție, să ai acel plus valoare cu ajutorul căruia să le faci pacienților promisiunea celor mai bune servicii.