Modulul 3 din cursul Fellowship in laser dentistry, editia a III-a, 2021 are loc în luna octombrie! Află cum să folosești laserul în stomatologie – endodonție și proteze fixe!

 

Modulul 3 din cadrul cursului Fellowship laser dentistry  are loc în intervalul 1-2 Octombrie 2021, este sustinut de Prof. Francesco Maria Manconi, cu practica avansata referitoare la aplicarea diferitelor lungimi de undă laser asupra tesutului dentar dur și are la bază înțelegerea tehnologiei laser în stomatologie, în mod deosebit în endodonție și proteze fixe. Procedurile clinice chirurgicale par să fie din ce în ce mai des înlocuite de soluții noi, mai putin invazive. Prin intermediul acestui curs vei afla informatii detaliate privind soluțiile complementare care vin in sprijinul tau pentru a beneficia de un nivel de competență ridicat si pentru a imbunatati abilitatile practice medicale utilizand laserul în tratamentul stomatologic. Fără cunoaștere și cercetare medicală acest lucru nu ar fi posibil, motiv pentru care in cadrul cursului vei primi toate cunoștințele medicale de care ai nevoie si vei avea acces la aplicațiile practice, astfel incat sa poti utiliza laserul in toate procedurile legate de medicina si chirurgia dentara.

Modulul 3 al cursului este împărțit în mai multe module, pornind de la workshop-uri, aspecte teoretice și până la prezentări de cazuri clinice si metode de tratament. Cursurile se desfășoară cu acreditarea si participarea reprezentanților Universității din Genova și, de asemenea, cu prezența unora dintre cei mai buni specialiști internationali în stomatologia cu laser.

 

Cine susține cursul?

Echipa de predare a cursului Fellowship in laser dentistry este reprezentata de nume importante, membri ai Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii din Genova, precum: 

Profesor Stefano Benedicenti, profesor asociat în Restaurare Dentară și Endodonție la Universitatea din Genova, Italia, Decan al departamentului laser ce aparține acestei universități, Președinte al cursului european de masterat Lasere stomatologice și membru fondator al Academiei Internaționale de Înaltă Tehnologie (IAHT).

Profesor a.c. Francesco Maria Manconi,  absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universității din Genova, Italia, cu o cercetare experimentala despre efectele efectele Er: YAG Laser asupra ţesutului dentar dur. Profesor în Genova – Italia, Master in Laser Dentistry.

Prof a.c Hoda El Hallal, absolvent al Facultatii de Stomatologie din cadrul Universitatii Saint Joseph, Beirut cu diploma in Biologie Orala de la Universitatea Libaneza si Master in Stomatologia Laser la Universitatea din Genova

Prof a.c Bilel Maraoui, absolvent al Facultății de Stomatologie din Monastir, Tunisia si finalizează mai multe programe de Master în Stomatologia laser din Genova, Italia și Paris VII, Franța. Profesor A.C. al Universității din Genova, Italia, în departamentul Laser center, surgical and diagnostics sciences, speaker internațional, Key opinion leader în domeniile Stomatologiei Laser și Implantologiei, Parodontologiei

 

Modulul 4 al cursului se va desfășura în intervalul 5-6 Noiembrie 2021, va fi susținut de Prof. Stefano Benedicenti alaturi de Prof. Francesco Maria Manconi și va avea la bază completarea informațiilor de mai sus prin tot ceea ce înseamnă Biostimulare, Analgezie laser,  Cercetare și practică, Integrarea laserului in practica stomatologica, prezentarea unor cazuri clinice reprezentative și bineînțeles, ceremonia de închidere a celor 4 module.

Evexiaapp este acea aplicație de programări medicale, atent făcute, ce îți oferă soluții și informații de care ai nevoie constant pentru perfecționarea ta și a membrilor cabinetului medical. Aplicatia noastra ajuta si cu managementul pacientilor si a clinicii tale avand foarte multe functionalitati care ușurează munca si digitalizeaza activitatea.

Te vom ține întotdeauna la curent cu tot ceea ce înseamnă cursuri de perfecționare, aparatură medicală de înaltă performanță, dar și metode noi de lucru în relația cu pacienții.

Mai multe detalii despre curs, găsești aici:

Adresa web: https://htp.ro/curs-avansat-de-utilizare-a-laserului-in-stomatologie-fellowship-in-laser-dentistry-editia-a-iii-a

Informatii organizator: HTP Medical si Universitatea din Genova